Egenanställning

Hos Sund Egenanställning fakturerar du utan eget företag

Egenanställning

Hos Sund Egenanställning fakturerar du utan eget företag.

Har du uppdrag där du behöver fakturera? Funderar du på att starta egen firma? Då har vi lösningen för dig. Hos Sund Egenanställning kan du som frilansar både fakturera och få tillgång till skatterådgivning och allmänna juridiska frågeställningar. Det innebär trygghet för dig som egenanställd i och med att vi är med dig i din utveckling.

Det betyder att du slipper lägga tid på att registrera dig för moms och F-skatt hos Skatteverket. Inte heller behöver du sätta dig in i eller anlita extern hjälp för att sköta din bokföring eftersom du i detta sammanhang inte blir bokföringsskyldig.

Vi underlättar för dig genom att fakturera dina kunduppdrag åt dig. Dessutom gör vi avdrag för din framtida skatt som vi betalar in till Skatteverket. Därefter för vi omgående in nettobeloppet till ditt bankkonto. Dessförinnan drar vi av ett mindre belopp som täcker vår administrationskostnad.

Rådgivning och vägledning som rör din verksamhet ingår. Om du utvecklar din affär och får ökade behov så ger vi dig råd om bland annat vilken företagsform som passar dig bäst framgent.

Har du uppdrag där du behöver fakturera? Funderar du på att starta egen firma? Då har vi lösningen för dig.

Kontakta oss för konsultation av våra ekonomitjänster.

14 + 7 =

Övriga tjänster

Affärsjuridik

Vi är en trygg affärspartner som hjälper dig och ditt företag att växa och utvecklas.

Affärsutveckling

Varje företag är unikt och våra affärslösningar utgår från dessa specifika förutsättningar.