Auktoriserad skatterådgivare

Som rådgivare erbjuder vi företagare stöd och hjälp inom områdena allmän skatterådgivning och företagsbeskattning.

Auktoriserad skattekonsult på Sund Affärsbyrå i Stockholm

Peter Rangemo är auktoriserad skattekonsult via FAR. Det innebär att han som rådgivare erbjuder företagare stöd och hjälp inom områdena allmän skatterådgivning och företagsbeskattning.

Med tanke på att samtliga transaktioner som sker inom ett företag leder till att olika skattefrågor uppstår så kan det vara ett bra val att välja en auktoriserad skattekonsult för rådgivning. Ofta uppkommer frågor kring kopplingen mellan skatt och redovisning vilket kräver en kvalificerad rådgivare.

Skattelagstiftningen i vårt land är sammansatt och svårutredd med många lagar och förordningar. Det innebär exempelvis att olika skatter gäller vid olika typer av transaktioner. För att reda ut detta krävs både hög kompetens och erfarenhet.

Här kan Peter hjälpa dig med goda råd och att klargöra just dina specifika skattebehov och möjligheter. Hos oss på Sund Affärsbyrå kan du få hjälp med bland annat fastighetsbeskattning, ägarskifte, köp och försäljning av företag, mervärdesskatt, skattepolicy, sociala avgifter, förmånsbeskattning med mera.

Auktoriserad skattekonsult via FAR
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.