Varför Affärsbyrå?

Vi vill göra mer än snygga siffror för våra kunder.

Affärsbyrån är så mycket mer än ekonomi

En affärsbyrå bör vara navet för att SME-företag. Dit man i första hand vänder sig när man behöver råd eller resurser.

En annan liknelse är den med saluhallen, där alla specialister finns på ett och samma ställe. Med deras olika råd kan allas önskemål för en lyckad måltid tillgodoses. På samma sätt erbjuder affärsbyrån de tjänster som passar olika företags specifika behov för att både drivas och utvecklas lyckosamt.

SME-företag har ofta en redovisningsbyrå för att hålla ordning på ekonomin och få korrekt rapportering av det som skett fram till idag. Men för att få perspektiv eller resurser och att blicka framåt vänder man sig ofta till flera andra leverantörer inom t ex juridik, marknadsföring, strategirådgivning, förmånspaketering etc. Det tar tid och blir spretigt.

Likt en saluhalls specialiserade kunskaper om kött, fisk, grönsaker och efterrätter så har affärsbyrån kompetenser och resurser inom t ex ekonomi, affärsjuridik, skatterådgivning och affärsutveckling. Allt under samma tak så att du slipper leta över hela stan efter de resurser du behöver för att lyckas med ditt företag.

 

Fördelarna med Sund Affärsbyrå som din partner

  • Helhetssyn – Vi har insyn i hela verksamheten och ägandet så att företagets ägare kan ta informerade beslut som stärker verksamheten och familjens ekonomi.
  • Kostnadseffektivitet – Vi resursätter bara det du behöver när det behövs vilket minskar kostnaden jämfört med att t ex anställa egna medarbetare.
  • Specialisering – Vi har specialister inom olika områden nära till hands vilket kan vara svårt att hitta bland egna anställda eller andra leverantörer.
  • Flexibilitet – Vi erbjuder flexibla tjänster som kan anpassas efter behovet och kombineras med egna resurser med kort varsel.
  • Erfarenhet – Vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika företag och branscher, vilket ger oss bred och djup kunskap och erfarenhet som kan vara svår att hitta.
  • Objektivitet – Vi kan vara objektiva i våra råd och bedömningar eftersom vi inte är anställda av företaget, vilket ger en utomståendes syn på företagets verksamhet.
  • Skalbarhet – Vi kan snabbt öka eller minska resurserna beroende på företagets behov, en värdefull möjlighet för tillväxtbolag eller säsongsverksamheter.

Saknar du det stöd och bollplank du behöver? Sundfamiljen finns här för dig!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.