Familjärt och professionellt

Bli en del av vårt nytänkande och dynamiska team!

Jobba med oss

Söker du efter en arbetsplats som är familjär och personlig samtidigt som det finns en stark professionell kultur som ständigt utvecklar dina färdigheter? Då är Sund Affärsbyrå den perfekta platsen för dig!

Vi har en passion för att hjälpa våra kunder att växa sina verksamheter och vi gör det genom att sätta våra medarbetare i första hand. Vår affärsmässiga organisation som älskar att arbeta i team för att uppnå våra mål har fokus på att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi bryr oss om varandra och strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö där vi kan blomstra både personligt och professionellt. Att investera i våra medarbetares utveckling genom utbildning och karriärmöjligheter som tar dig till nästa nivå är en självklarhet. Balansen mellan arbete och fritid är viktig och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och en hybrid arbetsmiljö.

Vi är alltid nyfikna på passionerade och kompetenta medarbetare inom olika områden som vill ansluta sig till vår familj och hjälpa oss att växa och förbättra våra tjänster. Ta chansen att vara med på vår resa!

 

Vi vill vara

  • Samarbetande som ett team för att uppnå våra mål och överträffa våra kunders förväntningar
  • Utvecklande och att ständigt förbättra våra färdigheter, kompetenser och arbetssätt
  • Nytänkande och affärsmässiga för att alltid hjälpa våra kunder att växa sina verksamheter
  • Dynamiska kring interna och externa förändringar och behov för att alltid göra det som har störst nytta.

Saknar du det stöd och bollplank du behöver? Sundfamiljen finns här för dig!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.