Modernt arbetssätt

Vårt sätt att arbeta är personligt, flexibelt och modernt.

Vårt samarbete med dig

Vi samarbetar med våra kunder på ett modernt sätt för att skapa bästa möjliga resultat. I vår modell är fem olika komponenter särskilt viktiga för att samarbetet ska bli lyckat för båda parter.

Digitala Flöden
Vi är helt digitala i samarbetet med dig som kund och med Sveriges myndigheter. Genom att dra nytta av moderna ekonomiplattformar som Visma eEkonomi och Fortnox gör vi det enkelt och effektivt för dig. När vi dessutom integrerar dem med dina andra verksamhetssystem så sparar vi tid för dina medarbetare som kan göra nyttigare saker.

Engagerat team
Vi är en samling hängivna och engagerade individer som arbetar i team för dig. Kundansvarig, support och specialister inom olika områden tillför olika perspektiv i samarbetet så att vi effektivt och professionellt kan möta dina behov.

 

Fasta priser
Vi erbjuder oftast fasta priser för att skapa förutsägbarhet i våra uppdrag. Vi väger in faktorer som omfattning, komplexitet, frekvens, samt dina unika behov när vi formar våra priser. Fasta priser bidrar positivt till en långsiktig relation som gör att vi kan erbjuda bättre service.

Personlig kontakt
Vi tror på att bygga personliga relationer med våra kunder. Därför har du alltid en dedikerad kundansvarig som ansvarar för din verksamhet och säkerställer att samarbetet mellan dig och oss är effektiv och smidig.

Kvalitet
Vi är stolta över våra SRF- och FAR-auktoriserade skatte- redovisnings- och lönekonsulter. Dessa kvalitetsstämplar är viktiga för oss och bekräftar vårt åtagande för högsta kvalitet och säkerhet i vårt arbete. Kvalitetssäkring är central för oss, och vi genomför löpande kvalitetskontroller och eftersträvar ständig förbättring.

Saknar du det stöd och bollplank du behöver? Sundfamiljen finns här för dig!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.