Nyheter

Avgörande rådgivningskompetens gav framgång vid krävande fastighetsaffär

1989 köpte Teemu Lehtimäki, VD på TTL finans, en fastighet i Orminge Centrum av Hiby. Bland hyresgästerna i fastigheten fanns eller har funnits; Kronofogden, SKV, ABV Samhall, Försäkringskassan och posten. Av dessa hade några flyttat ut och andra flyttade efter hand. Omfattande ombyggnader startade för de butiker som var kvar.

Inför försäljningen 2016 hanterades den ekonomiska och affärsjuridiska rådgivningen av Bo Svensson, VD på Sund Affärsbyrå. Med sin mångåriga erfarenhet av fastighetsaffärer bidrog han med avgörande rådgivning inte minst vid skatteplanering och försäljningen av dotterbolag. Det blev en framgångsrik försäljning, påpekar en nöjd Teemu Lehtimäki.

Bo Svensson guidade oss, med engagemang och kompetens, fram till en bra lösning på en krävande affär och vi har nu börjat skissa på en ny gemensam fastighetsaffär, avslutar Teemu Lehtimäki.

Sund Affärsbyrå är en pålitlig affärspartner som löser kundernas behov inom kompetensområdena ekonomi och affärsjuridik. Vi har lång erfarenhet av att bistå uppdragsgivarna i deras affärsutveckling.

Kontakta oss…»

Ekonomitjänster

Våra ekonomitjänster underlättar för dig i den dagliga hanteringen av olika ekonomiska behov.