Aktuellt

Vår förändringsresa från en redovisningsbyrå till den trygga affärsbyrån

Med 40 års branscherfarenhet har byrån utvecklats till att bli en stabil aktör med ett brett erbjudande. Som fullservicebyrå erbjuder vi tjänster inom ekonomi, affärsjuridik och affärsutveckling. Vi är en kompetent och komplett samarbetspartner och rådgivare som bistår kunderna i deras affärsutveckling. Vi ser deras förutsättningar för ökad tillväxt och lönsamhet inom våra kompetensområden.

Våra erfarna konsulter är FAR och SRF auktoriserade. Med fokus på din utveckling så hanterar vi kontakterna med berörda myndigheter och även dina dagliga ekonomiska behov. Varje företag är unikt och det är även vår utgångspunkt i affärslösningarna. Vi gör analyser och ger råd där förtagens långsiktiga framtid integreras i den dagliga verksamheten. Kunduppdragen utförs affärsmässigt med hänsyn till tystnadsplikt och full sekretess kring hantering och innehåll. Sund Affärsbyrå är den trygga affärspartnern i en digital värld som för en personlig och konstruktiv dialog med kunderna.

Vi arbetar helt digitalt och kan vid behov hjälpa våra kunder att digitaliseras. Vårt arbetssätt är effektivt med olika team som hanterar uppdragen professionellt utifrån olika roller och funktioner. Sedan en tid erbjuder vi anpassade tjänster till frilansare som inte har eget företag. Via Sund Egenanställning kan de fokusera på sina kunduppdrag samtidigt som vi tar hand om deras ekonomiska och juridiska behov.

Hos oss är hållbarhet en viktig komponent i alla våra uppdrag. De gemensamma värderingarna vägleder oss i det dagliga arbetet. Vår affärsbyrå är sprungen ur en målmedveten och långsiktig utveckling mot målet att vara den trygga affärsbyrån i en digital värld. Kontakta oss gärna om du har behov av en nytänkande part som ser dina möjligheter till effektiv framgång inom ekonomi, affärsjuridik och affärsutveckling.

Ekonomitjänster

Våra ekonomitjänster underlättar för dig i den dagliga hanteringen av olika ekonomiska behov.